Yaşar’a iki “Altın Pusula Ödülü” birden

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü akademisyenleri ve  öğrencileri İzmir’den İstanbul için proje üretip, ödül aldılar.

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği(TÜHİD)  tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri- Genç İletişimciler Kategorisi’nde iki ayrı projeyle ödül aldı.

İZMİR’DEN İSTANBUL’A PROJE

Y.Ü.  Halkla İlişikiler ve Reklamcılık Bölümü 4. sınıf öğrencileri ‘İstanbul Markasının Dijital ve Sosyal Ortamlarda İletişiminin Yönetilmesi’ konulu halkla ilişkiler projesi yarışmasına ‘ In Istanbul’ ve ‘Live Your Istanbul’ isimli iki projeyle yarışmaya katıldılar.

Altın pusula 2012

BAŞARILI ÖĞRENCİLER

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek  “Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde verilen internet ve sosyal medya ile ilgili dersler, bugüne kadar yapılmış projelerin meyvesi oldu. Öğrencilerimiz ve akademik kadromuz bu yarışma için çok büyük çaba sarf ettiler ve yarışmadan iki ödülle birden döndüler. Daha önce birçok kez Aydın Doğan Genç İletişimciler Ödülünü alan fakültemiz gelecekte de bu tür başarılara imza atacaktır. ” dedi.

30 projenin katıldığı yarışmada 14 üniversiteden 120’den fazla öğrenci yarıştı. Genç İletişimciler kategorisindeki yarışmanın jüri üyeleri Türkiye’nin önde gelen sosyal medya ve halkla ilişkiler uzmanlarından oluşuyor. Jüri Üyeleri Prof. Dr. Serra Görpe (İstanbul Üniversitesi), Serhat Akkılıç (Project House), Serdar Kuzuoğlu (Radikal gazetesi internet yazarı ve program yapımcısı), Özgür Alaz (Promoqube), Alemşah Öztürk (41?29!), Barika Göncü (bg iletişim), Atıf Ünaldı (Demsa Grup), Uğur Şeker (Dijital Büro).

ÖDÜL KAZANANLAR

In Istanbul- Danışman: Yard. Doç. Dr. Özlem Alıkılıç

Duygu Balcı, Ulviye Yılmaz, Anıl Uğur Oğuzcan, Ayşenur Eker, Begüm Bilgen, Ceren Şenol

Live Your Istanbul, İstanbulunu Yaşa- Danışman: Yard. Doç. Dr. Ferah Onat

Canberk Uyar, Melih Aydoğmuş, M. Talha Gülören, Çağla Nacir, Esra Küçükgökçe

Projelerin hazırlanmasına ayrıca Yard. Doç. Dr. Ebru Gökaliler ve Yard. Doç. Dr. Ayda Sabuncuoğlu destek verdi.