Altın Pusula 7. Defa Bizim Oldu!

Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünün ilk ödül programı sayılan ‘Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ bu yıl 21’nci kez sahiplerini buldu. İletişim sektörünün en başarılı proje, marka ve kurumları, 18 Ekim Haziran 2023 akşamı Zorlu PSM’de gerçekleştirilen törende açıklandı. Kurulduğu günden bu yana bilgi birikimi ve tecrübesiyle Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünün öncü kurumlarından biri olan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 21.Altın Pusula Ödülü, halkla ilişkiler ve iletişim camiasının Türkiye’deki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerimiz; Gizem Çapacı, Nurten Gökçeoğlu, Ecem Onukar, TÜHİD (Türkiye Halkla İlişkiler Derneği) tarafından bu yıl 21.’si düzenlenen Altın Pusula “Genç İletişimciler” kategorisinde Prof. Dr. Özlem Alikılıç danışmanlığında hazırladıkları “Tire Beşi Bir Yerde” ” isimli projeleriyle Altın Pusula’nın sahibi oldu. Bu Altın Pusula ile birlikte, Yaşar Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, 7.defa bu prestijli ödülün sahibi olmuş oldu. Öğrencilerimizi ve  proje danışmanlığı yapan  öğretim üyemizi tebrik ederiz.