BIP 2022’den En Güzel An’lar Sizinle!

Erasmus Blended Intensive Project (BIP) başvurusu ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü altında açılan PRAD 3107 Halkla İlişkilerde Özel Çalışmalar seçmeli dersi kapsamında öğrencilerimizin katılımı ile yürütülen çalışmalar sonucunda, Hollanda Breda Üniversitesi, Almanya Koblenz Üniversitesi ve Portekiz Politeknik Portalegre Üniversitesi’ndeki öğrencilerle çevrimiçi ortamda bir araya gelerek Kültürlerarası Pazarlama İletişimi Dersi (BIP-2022) dersini dönem başından beri büyük bir heyecanla yürüttük. Sonrasında ise Hindistan ve Avusturalya da dahil 12 farklı ülkeden gelen öğrencilerle Selçuk Yaşar Kampüsü’nde bir araya geldik. İzmir’i beraber keşfettiğimiz günlerden en güzel anlar sizinle!